De Groene Os Teunisbloem- Borageolie


zie contact-pagina
WebwinkelKeur
PostNLDPD
iDeal, PayPal, VISA, MasterCard of overschrijving

23,50

Beschikbaar:
4 stuks
Min. houdbaar tot:
31/08/2026
Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Meer info.
Artikelnummer:
DGO-TEUNISBORAGE
Merk:
De Groene Os
Inhoud:
50ml

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
WebwinkelKeur

Omschrijving

Teunisbloemolie en borageolie zijn rijk aan omega 6-vetzuren. Deze omega 6-vetzuren zijn ‘essentieel’, dat wil zeggen dat dieren ze niet zelf kunnen aanmaken. Omdat deze vetzuren onmisbaar zijn in een evenwichtige diervoeding is het belangrijk deze (indien nodig) aan te vullen.

Teunisbloemolie en borageolie zijn rijk aan de meervoudig onverzadigde vetzuren GLA (gammalinoleenzuur) en LA (linolzuur). GLA is belangrijk voor onder meer de slijmvliezen, huid en hormonen. Linolzuur komt voor in meerdere plantaardige oliën, maar teunisbloemolie en borageolie bevatten ook een hoge concentratie GLA. Waarbij het aandeel GLA bij borageolie nog eens 3x hoger is dan in teunisbloemolie. Door een mengsel te maken van teunisbloemolie en borageolie wordt de verhouding LA en GLA geoptimaliseerd. Een gezond dier zet een gedeelte van de linolzuur uit teunisbloemolie zelf om in GLA.

Darm Herstel Plan Teunisbloemolie maakt onderdeel uit van het Darm Herstel Plan. Dit middel wordt ingezet in stap 1 van de 5 om de gezondheid te ondersteunen.

Wat zit erin?
Teunisbloemolie en borageolie zijn beide voedend en beschermend voor de huid. De olie kan worden gebruikt bij een droge, schilferige en kriebelige huid. Vitamine E beschermt de cellen tegen oxidatieve stress en is bekend omdat het de huid helpt herstellen. We maken gebruik van de natuurlijke vorm van vitamine E en niet van de synthetische, de natuurlijke vorm heeft namelijk een beter effect. Deze sterke antioxidant gaat ook oxidatie in het flesje tegen waardoor het op een natuurlijke manier langer goed blijft.

Samenstelling: Oenothera biennis oil (teunisbloemolie), Borago officinalis oil (borageolie), Tocopherol (vitamine E).

Gebruiksaanwijzing inwendig
Aanvangsgebruik: Katten en honden tot 10 kg: 2 maal daags 5 druppels door het voer.
Honden 10 tot 25 kg: 2 maal daags 10 druppels door het voer.
Honden 25 tot 40 kilo: 2 maal daags 20 druppels door het voer.
Honden vanaf 40 kilo: 2 maal daags 30 druppels door het voer.
Bij duidelijke verbetering overgaan op het onderhoudsgebruik en 1 maal daags bovenstaande hoeveelheid toedienen.

Specificatie

Kenmerken
Inhoud 50ml

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder

Over Cool4pets

Cool4pets is een natuurwinkel voor dieren met het grootste assortiment aan natuurlijke en gezonde snacks, voeding, supplementen en verzorgingsproducten. We zijn gespecialiseerd in soorteigen voeding voor honden en katten. Daarnaast hebben we ook een mooi aanbod aan duurzame non-food artikelen.

Meer over Cool4pets...

Onze winkel

Onze winkel

Openingsuren en meer contact info? Klik hier.

Baan 42
2990 Wuustwezel
België

Facebook

X