Cholodin hond


zie contact-pagina
WebwinkelKeur
PostNLDPD
iDeal, PayPal, VISA, MasterCard of overschrijving

35,95

Beschikbaar:
2 stuks
Artikelnummer:
NML-CHHON14001
Merk:
Cholodin
Inhoud:
50 tabletten

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
WebwinkelKeur

Omschrijving

Cholodin is een voedingssupplement in tabletvorm voor honden met verouderingsverschijnselen welke zich kunnen kenmerken door veranderingen in gedrag, geheugen of stemmingen. In de praktijk kan Cholodin ondersteunend werken bij klachten welke veroorzaakt worden door het ouder worden van de hersenen. Het is belangrijk om uw dierenarts andere medische oorzaken te laten uitsluiten. Dierenartsen in de V.S. melden eveneens goede resultaten bij primaire epilepsie.

Diverse bemoedigende klinische studies zijn gedaan naar de effectiviteit van Cholodin bij volgende verschijnselen die horen bij de ouderdom:

  • Verminderd gehoor
  • Gebrek aan energie
  • Teveel slapen (overdag)
  • In huis plassen
  • Eigenaar niet herkennen
  • Niet op de omgeving reageren
  • Toegenomen spanning door een veranderde werking van de hersenen

Een kauwtablet met choline, inositol, phosphatidylcholine, zink en verschillende B vitamines werkt al volgt: Choline wordt in het lichaam omgezet in acetylcholine. Dit is een neurotransmitter, van belang voor de chemische prikkeloverdracht in het zenuwweefsel. Phosphatidycholine is een belangrijk onderdeel van de celmembranen en levert ook choline voor het maken van acetylcholine. Er zijn verschillende klinische studies verricht die de positieve effecten van Choline hebben bewezen bij de genoemde aandoeningen.

Samenstelling
Gist, DL-methionine, cellulosepoeder, lecithine, beenderas, lactose, zetmeel, levermeel (varken), Choline chloride, sojameel, inositol, Sodium chloride, gedroogde bonen, siliconen dioxide, Magnesium stearaat, DL-Alpha tocopheryl acetaat, Zinkoxide, thiamine minonitraat, niacinamide, riboflavine, Calcium pnathothenaat, pyridoxine HCL, Sodium seleniet, cyanocobalamine.

Dosering
< 11 kg: 1/2 tablet
11-23 kg: 1 tablet
> 23 kg: 2 tabletten

Over het algemeen eten honden de tabletten op. De tabletten kunnen ook (desnoods verpulverd) door het voer gegeven worden.

Bijwerkingen
Bij actieve dieren zijn in een enkel geval hyperactiviteit en spiertrillingen waargenomen.

Specificatie

Kenmerken
Inhoud 50 tabletten

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder

Over Cool4pets

Cool4pets is een natuurwinkel voor dieren met het grootste assortiment aan natuurlijke en gezonde snacks, voeding, supplementen en verzorgingsproducten. We zijn gespecialiseerd in soorteigen voeding voor honden en katten. Daarnaast hebben we ook een mooi aanbod aan duurzame non-food artikelen.

Meer over Cool4pets...

Onze winkel

Onze winkel

Openingsuren en meer contact info? Klik hier.

Baan 42
2990 Wuustwezel
België

Facebook

X