Catz finefood Blikvoer gevogelte & garnalen


zie contact-pagina
WebwinkelKeur
PostNLDPD
iDeal, PayPal, VISA, MasterCard of overschrijving

2,50

Beschikbaar:
18 stuks
Min. houdbaar tot:
19/10/2026
Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Meer info.
Artikelnummer:
K-16900045
Merk:
Catz finefood
Inhoud:
200gr

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
WebwinkelKeur

Omschrijving

Catz finefood is een hoge kwaliteit natvoer voor katten die ontwikkeld werd in nauwe samenwerking met voedingsdeskundigen en dierenartsen. De recepten zijn afgestemd op de voedingsbehoeften van katten, omdat de voeding van uitermate belang is bij de gezondheid.

Katten zijn carnivoren en hebben dan ook dierlijke eiwitten (protëinen) nodig en deze voeding is daar perfect op afgestemd. Het vlees dat ze gebruiken is afkomstig van Duitse boerderijen. De vis is afkomstig van vrije en duurzame visserij.

De ingrediënten zijn zorgvuldig vers verwerkt na een grondig onderzoek en veterinaire controle. Zo bereiken ze het hoogste niveau van kwaliteit en veiligheid. Door middel van zacht stoomkoken in geavanceerde productie blijven gezonde ingrediënten bijna volledig intact .

Zij gebruiken geen vulstoffen en additieven, kleur en lokstoffen evenals lage kwaliteit eiwitten.

  • geen "imitatie" vlees zoals in vele blikvoedingen gebruikt wordt
  • geen beendermeel
  • geen eiwitvervangers zoals soja
  • geen graan
  • geen kunstmatige kleurstoffen
  • geen lokstoffen
  • geen kunstmatige smaakstoffen
  • geen conserveringsmiddelen

Dit maakt van deze voeding een gezonde & overheerlijke delicatesse voor uw kat! Catz FineFood Nr. 17 bevat gevogelte, garnalen en nog andere gezonde ingrediënten zoals zeewier en veenbessen. Mmmmiau !

Samenstelling
50% gevogelte (bestaande uit spiervlees, hart, longen en lever), drinkwater 24,45%, garnalen 20%, 3% wortel, veenbessen 2%, 0,2% zeewier
Aandelen gevogelte: vlees & hart samen ongeveer 70% (waarvan ongeveer 2/3 vlees en 1/3 van het hart), lever en longen samen ongeveer 30% (waarvan ongeveer 1/2 lever en 1/2 longen

Analytische onderdelen : eiwit 10,4%, vet 5,9 %, ruwe as 2,0%, ruwe celstof 0,5%, vocht 80%, calcium 0.2-0.3%, fosfor 0,15-0,25%, natrium 0,2-0,3 % ,  magnesium 0,03-0,04%, kalium 0,17-0,25%

Voedingsaanbeveling: kleine kat: 150gr, middelgrote kat: 200gr, grote kat: 250gr per dag

Specificatie

Kenmerken
Inhoud 200gr

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder

Over Cool4pets

Cool4pets is een natuurwinkel voor dieren met het grootste assortiment aan natuurlijke en gezonde snacks, voeding, supplementen en verzorgingsproducten. We zijn gespecialiseerd in soorteigen voeding voor honden en katten. Daarnaast hebben we ook een mooi aanbod aan duurzame non-food artikelen.

Meer over Cool4pets...

Onze winkel

Onze winkel

Openingsuren en meer contact info? Klik hier.

Baan 42
2990 Wuustwezel
België

Facebook

X