Dog Rocks


zie contact-pagina
WebwinkelKeur
PostNLDPD
iDeal, PayPal, VISA, MasterCard of overschrijving

16,95

Beschikbaar:
Kies een optie
Artikelnummer:
VDB-ROCKS
Merk:
Dog Rocks
Inhoud:
200 of 600gr

Beschikbare opties (gewicht):

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
WebwinkelKeur

Omschrijving

Dog Rocks zal helpen om te voorkomen dat urinebrandplekken van huisdieren uw gazon, gras en hagen verpesten.

De originele, 100% natuurlijke oplossing om brandplekken van hondenurine op uw gazon te voorkomen. Wereldwijd goedgekeurd door huisdierouders en dierenartsen.

Een pak Dog Rocks in de waterbak van uw hond houdt uw gazon tot 2 maanden in topconditie. Veel producten die beweren uw gazon van brandwonden te genezen, verlagen de pH van de urine van uw hond, wat bij langdurig gebruik urineweginfecties kan veroorzaken. Dog Rocks werken door de nitraten uit het drinkwater van uw hond te verwijderen en het is bewezen dat het de pH-balans van de urine van uw huisdier niet verandert.

LET OP – Laat u niet misleiden door andere producten die beweren even effectief te zijn als Dog Rocks; ze zijn origineel, authentiek en worden regelmatig in het laboratorium getest. Huisdieren gebruiken onze producten al meer dan 15 jaar en we garanderen de effectiviteit in 9 van de 10 gevallen.

  • 100% NATUURLIJK
    Dog Rocks dienen in de waterbak van uw hond worden geplaatst, ze zijn de enige 100% natuurlijke en probleemloze oplossing voor urinebrandvlekken op uw gazon en struiken.
  • VEILIG VOOR ALLE HUISDIEREN
    Veilig voor alle huisdieren, Dog Rocks verandert de pH-balans van drinkwater of urine niet; dit is geen medicatie en er zijn geen bijwerkingen bekend.
  • ONTDEKT IN AUSTRALIE
    Dog Rocks® werd eind jaren '90 voor het eerst ontdekt in Australië en werd jarenlang beproefd en getest en wordt nu door meer dan een miljoen hondenbezitters over de hele wereld gebruikt om te voorkomen dat urine van huisdieren het gras verbrandt.

Gebruiksaanwzijging
Hoe Dog Rocks te gebruiken
1. Haal de Dog Rocks® uit de zak en spoel af. Dog Rocks® zijn allemaal natuurlijk en rechtstreeks uit de aarde, het is noodzakelijk om ze voor gebruik te wassen.
Eén verpakking van 200 g is de juiste hoeveelheid voor één hond met één voerbak.

2. Plaats gespoelde stenen in de drinkbak van uw hond OF een kan met 2 liter water. Het is belangrijk om de stenen 10 uur voor gebruik in de waterkan te laten onderdompelen om effectief te zijn.
Laat de stenen in de kan of kom en vervang ze elke 2 maanden.

3 .Houd de drinkbak of kan van uw hond altijd gevuld met water. Net als uw hond hebben de stenen water nodig om effectief te blijven.
Elke keer dat u het water van uw hond vanuit de kan vult, vult u de kom of kan terug tot aan de 2L (1/2 gallon) markering.
4. Zorg ervoor dat uw hond alleen drinkt uit water dat gefilterd is door Dog Rocks. Probeer te voorkomen dat ze regelmatig drinken uit plassen, rivieren en beken. Neem water mee als uw hond niet thuis is.

Een eiwitrijk dieet zoals rauw kan de effectiviteit van Dog Rocks verminderen.

Specificatie

Kenmerken
Inhoud 200 of 600gr

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder

Over Cool4pets

Cool4pets is een natuurwinkel voor dieren met het grootste assortiment aan natuurlijke en gezonde snacks, voeding, supplementen en verzorgingsproducten. We zijn gespecialiseerd in soorteigen voeding voor honden en katten. Daarnaast hebben we ook een mooi aanbod aan duurzame non-food artikelen.

Meer over Cool4pets...

Onze winkel

Onze winkel

Openingsuren en meer contact info? Klik hier.

Baan 42
2990 Wuustwezel
België

Facebook

X