DK Zoological Aquatic Carnivore Gel


zie contact-pagina
WebwinkelKeur
PostNLDPD
iDeal, PayPal, VISA, MasterCard of overschrijving

59,90

Beschikbaar:
1 stuks
Min. houdbaar tot:
20/12/2024
Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Meer info.
Artikelnummer:
KB-DK112
Merk:
DK Zoological
Inhoud:
2kg

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
WebwinkelKeur

Omschrijving

Dit product is speciaal ontwikkeld als hoofdvoer voor waterdieren. Het is ontworpen om te voldoen aan de voedingsbehoeften van vleesetende vissen en schildpadden. Het product is een poeder waaraan water moet worden toegevoegd om een gel te vormen. * Hoog eiwit- en vetgehalte van hoogwaardige bronnen * Bevat insectenmeel als duurzame eiwitbron * Ontworpen om te voldoen aan de eisen van vleesetende vissen en schildpadden * Ontwikkeld in samenwerking met gespecialiseerde dierenartsen en toonaangevende voedingsdeskundigen * Gemakkelijk te bewaren vanwege het lage vochtgehalte, geen vriezer nodig

Voedingsadvies: De gel kan in stukjes worden gesneden en als zodanig of in een 'feeding ball' aan het water worden toegevoegd. Een andere mogelijkheid is om de gel op een net geprepareerd voorwerp te smeren en het voorwerp met gel in het water te leggen. Voer nooit meer dan de vissen in 30 minuten kunnen eten, dit dieet kan worden gevoerd met een snelheid tot 50% van het dieet van de dieren.

Specificatie

Kenmerken
Inhoud 2kg

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder

Over Cool4pets

Cool4pets is een natuurwinkel voor dieren met het grootste assortiment aan natuurlijke en gezonde snacks, voeding, supplementen en verzorgingsproducten. We zijn gespecialiseerd in soorteigen voeding voor honden en katten. Daarnaast hebben we ook een mooi aanbod aan duurzame non-food artikelen.

Meer over Cool4pets...

Onze winkel

Onze winkel

Openingsuren en meer contact info? Klik hier.

Baan 42
2990 Wuustwezel
België

Facebook

X