CarniVoer Fyto-Fit Nieren


zie contact-pagina
WebwinkelKeur
PostNLDPD
iDeal, PayPal, VISA, MasterCard of overschrijving

6,50

Beschikbaar:
5 stuks
Min. houdbaar tot:
27/05/2026
Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Meer info.
Artikelnummer:
CV-6400/1
Merk:
CarniVoer
Inhoud:
40gr

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
WebwinkelKeur

Omschrijving

Carnivoer Fyto Supplement Nier Ondersteuning helpt om de nieren goed te laten functioneren. De nieren helpen afvalstoffen uit het lichaam te halen. Helaas zijn er heden ten dage heel veel katten en honden met nierproblemen. Vaak op oudere leeftijd, waardoor de kwaliteit van leven afneemt. Fyto Supplement Nier Ondersteuning geef je preventief bij dieren vanaf 7 jaar. Bij nierpatiënten geef je dit supplement als extra ondersteuning.

  • Voor een gezonde nierwerking
  • Natuurlijk kruidenmedicijn
  • Voor hond en kat

Werkzame ingrediënten:

Guldenroede: heeft een ontstekingsremmende werking en verhoogt de filtratie van de nier. Afvalstoffen worden zo sneller het lichaam uitgedreven.
Heermoes: bevat mineralen die ontstekingen in het lichaam remmen. Werkt tegen verzuring van het lichaam. Verhoogt de nierfiltratie.
Zwarte bes: werkt ontstekingsremmend, antiviraal en heeft een gunstige werking op de kleine bloedvaten van de nieren.

Nierproblemen bij kat en hond
De nieren zijn een essentieel orgaan. Helaas krijgen veel katten en honden te maken met nierproblemen. Zeker op latere leeftijd. Als bij een dierenarts de diagnose is gesteld dat de nieren niet meer goed werken en beschadigd zijn dan mag dit Fyto Supplement worden gegeven. Het kan de nieren niet herstellen, maar wel ondersteunend werken voor het deel van de nieren wat nog wel functioneert. Laat jouw behandelend dierenarts weten dat je Carnivoer Fyto Supplement Nier Ondersteuning geeft.

Dosering: Eenmaal daags door de voeding:
Pups en kittens jonger dan 6 maanden ½ maatschep
Hond/Kat tot 10 kilo: 1 maatschep
Hond van 10 tot 25 kilo: 2 maatscheppen
Hond vanaf 25 kilo: 3 maatscheppen

Gebruiksadvies: Carnivoer Fyto Supplement Nier Ondersteuning preventief gebruiken bij dieren vanaf 7 jaar en ondersteunend bij nierpatiënten. Er zijn geen interacties met andere geneesmiddelen die gebuikt worden bij dieren met nierproblemen. Carnivoer Fyto-Supplement Nier geef je 3 weken aaneengesloten daarna 1 stopweek en zo verder. Dagelijks samen met de voeding geven. Wanneer je brokken voert, maak dan het supplement een beetje nat om te voorkomen dat het uit de bak waait. Kan ook door een beetje visolie of yoghurt geroerd worden.

Specificatie

Kenmerken
Inhoud 40gr

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder

Over Cool4pets

Cool4pets is een natuurwinkel voor dieren met het grootste assortiment aan natuurlijke en gezonde snacks, voeding, supplementen en verzorgingsproducten. We zijn gespecialiseerd in soorteigen voeding voor honden en katten. Daarnaast hebben we ook een mooi aanbod aan duurzame non-food artikelen.

Meer over Cool4pets...

Onze winkel

Onze winkel

Openingsuren en meer contact info? Klik hier.

Baan 42
2990 Wuustwezel
België

Facebook

X