Bio-Ron EM-Keramiekpijpjes


zie contact-pagina
WebwinkelKeur
PostNLDPD
iDeal, PayPal, VISA, MasterCard of overschrijving

43,90

Beschikbaar:
2 stuks
Artikelnummer:
BR-5011
Merk:
Bio-Ron
Inhoud:
500gr

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
WebwinkelKeur

Omschrijving

EM (Effectieve Micro-organismen) keramiek kan de watermoleculen weer in een natuurlijke balans brengen. Watermoleculen die perfect in balans zijn, hebben een hexagonale (zes geclusterde) structuur. Deze perfecte structuur is goed zichtbaar in de foto’s van de Japanse wetenschapper Emoto, die dit zichtbaar maakte door water te bevriezen en foto’s te maken van de kristalvormen. Als water in balans is dan zie je een perfecte zeshoekige ijskristal. Is het water blootgesteld aan vervuiling houden de moleculen deze in hun geheugen vast en vervormen de kristallen.

EM keramiek heeft het unieke vermogen om deze belasting uit het geheugen van de watermoleculen te halen. Door dit vermogen worden de moleculen in het water geherstructureerd naar volmaakte zeshoekige clusters.

Dr. Higa, ook een Japanse wetenschapper, ontdekte dat de energetische informatie die de effectieve microorganismen (EM) bezitten kunnen worden vastgelegd in deze keramiek. Door EM met klei te vermengen en volgens een speciaal procede te bakken wordt de energetisch goed georganiseerde structuur voor onbepaalde tijd opgenomen in de keramiek.

Water wat bestaat uit hexagonaal gestructureerde kristallen is één van de belangrijkste sleutels tot een betere gezondheid.

Aangezien dieren voor meer dan 70% uit water bestaan (de bloedsomloop en de hersenen bestaan zelfs uit meer dan 90% water) is het belangrijk om ook hier de hexagonale structuur van de moleculen te behouden. Daarom is het ook belangrijk om dieren voldoende water te laten drinken.

Je kunt deze keramiekjes ook in huis gebruiken voor watervitalisatie zoals:

 • in de waterbakjes van kat en hond
 • in de plantenbakken en bloemenvazen
 • in je waterkan / fles
 • in de wasmachine, ingenaaid in een washandje, was wordt schoner en je hoeft minder zeep te gebruiken
 • in de afwas machine
 • in de koelkast
 • in het aquarium
 • in radiator waterbakjes
 • in de plantengieter
 • in de lucht bevochtiger
 • enz...

Gebruik

Gebruik minimaal 3 pijpjes per liter water. De pijpjes gaan een levenslang mee.

Samenstelling

Natuurlijke klei, EM-X, EM.

Specificatie

Kenmerken
Inhoud 500gr

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder

Over Cool4pets

Cool4pets is een natuurwinkel voor dieren met het grootste assortiment aan natuurlijke en gezonde snacks, voeding, supplementen en verzorgingsproducten. We zijn gespecialiseerd in soorteigen voeding voor honden en katten. Daarnaast hebben we ook een mooi aanbod aan duurzame non-food artikelen.

Meer over Cool4pets...

Onze winkel

Onze winkel

Openingsuren en meer contact info? Klik hier.

Baan 42
2990 Wuustwezel
België

Facebook

X